Galleri af brugte både

På denne side, kan du se alle brugte både. Klik på et billed for at åbne galleri med kort beskrivelse

Sea Ray 305

Efterspurgt Sea Ray fra 2012 med kun 122 motortimer, den er udstyret med 2 x Mercruiser 5,0MPi på hver 260HK ført til Bravo III drev (dobbelt modsat roterende skruer) Flexiteek, Smart Craft instrumenter etc.  båden er hvid og sort med sort kaleche, den helt rigtige farvekombination, båden er særdeles fin og har levet hele sit liv på Silkeborgsøerne, på vej ind, flere billeder kommer snarest, billede af båd på vand er arkiv foto,  ring for nærmere info…

Sea Ray 245 Sundancer

Meget efterspurgt cruiser fra Sea Ray med 4 køjer i 2 kahytter, Mercruiser 5,0 Mpi på 260HK ført Bravo III drev med dobbelt modsat roterende skruer, nyere sort camperkaleche, nyt tæppe i cockpit, elektrisk ankerspil, hydrauliske trimflaps, landstrøm, 2 x batterier, vaccum flush vandskyllende toilet, bemærk at den kun har sejlet 220 timer, båden er fra 2006 og i absolut flot og velholdt stand, flere billeder kommer, traileren medfølger ikke (Solgt)

Walker Bay med trailer

Dejlig slidstærk rotations støbt jolle i slagfast plast, den måler 2,95 x 1,45 og vejer blot 67kg. bemærk at der medfølger landevejstrailer, kan evt. leveres med ny Mercury 2,5HK 4 takts motor for kr. 5.000,- ekstra pris incl. trailer kr. 9.900,-

Bayliner 1952

Dk´s flotteste Bayliner 1952, nyere kaleche, har ikke sejlet de sidste 4 år. s.f.g. 1998 velkørende Mercruiser 3,0L med 135HK, traileren medfølger ikke, båden sælges for kunde (Solgt)

Rinker 230EC

Meget efterspurgt model fra amerikanske Rinker som er et meget udbredt mærke i DK, solgt af os fra ny  her er et mixture mellem en cuddy og en cruiser med en meget fin kahyt der reelt kan bruges, den måler  7,10 x 2,59m med en vægt på ca. 2200kg, motoren er en 260HK Mercruiser V8 med 260HK, båden er ny serviceret og fremstår meget fin, den er solgt i 2010  og passet af os fra ny af, ring for en Rinker snak, rigtig meget kvalitetsbåd for pengene, sælges i anvisningssalg for kunde for kr. 249.800,-

Drago 570 Sorocos

Meget populær og efterspurgt model fra Drago med høj kaleche, 60HK Mariner 4 takt samt indregistreret landevejstrailer, sættet er fra 2006, men har stået inde ubrugt i 8 år grundet udlandsophold, desuden har den landstrømslader, modellen er meget efterspurgt blandt trolling folket, da bagsædet kan fjernes med et snuptag eller omdannes til seng/solseng, et godt tilbud på en meget regulær og velpasset båd, sælges samlet for (Solgt)

Starfisher 34 Fly (SOLGT)

Vi får nu igen en af de efterspurgte Starfisher 34 Fly fra 2007 til salg med kun ca. 150 motor timer på de 2 x Yanmar diesel motorer på hver 260HK  ført til faste skrueaksler, kaleche, køleskab, bovpropel, navigation, båden er under klargøring, den er indrettet med dejlig styresalon, stort soveværelse i forskibet og yderligere en sovekahyt med dobbeltseng, stort badeværelse/toilet med seperat brusekabine, se denne skønne båd som sælges for (SOLGT)

Skibsplast 660DC

(SOLGT) En perle fra norske Skibsplast som bare skal ses, solgt af os fra ny, en ejer, har ikke været i vandet de sidste 3 år, en meget exclusiv båd for dem der kun vil have det bedste, kaleche der rejses ved hjælp af gas dæmpere som nedfældes i garage, cockpit cover samt heldækkende transport/vinter presenning, garmin 7 tommer navigation, køleskuffe, søtoilet ført til tank eller overbord tømning, vask med vand, sofa kan køres op og ned om omdanens til seng/solseng med et snuptag og mange virkelig lækre detaljer som Skibsplast er kendt for, bemærk at den kun har sejlet ca. 30 timer, kan ses hos os, du bliver ikke skuffet (SOLGT)

Sunseeker Superhawk

Sunseeker Superhawk på 52 fod med 3 x 420HK Yanmar dieselmotorer på ialt 1260HK ført til overflade propeller hvisket giver en svimlende topfart i omegen af 100km/t – båden er bygget til fart og har forrygende sejlegenskaber, den har alt i udstyr, helt ny skræddersyet kaleche, diesel generator, bovpropel, 2 x helt nye agterpropeller og meget, meget mere, en båd i fantastisk stand og nyserviceret hvor den er gennemgået overalt, flere fotos kommer snarest, en meget sjæjdent udbudt båd fra 2003 skal ses og opleves, kan evt. prøves af seriøst interesserede.
Vi sælger den for kr. 1.590.000,-​

Coronet 24 Family

Totalt istandsat Coronet 24 Family, ny​ Yanmar dieselmotor på 220HK (15 timer) Bravo III drev, ny Vetus bovpropel, oliefyr, 3 x 170amp. batterier, ny kaleche, nye hynder totalt adskilt og lakeret, alle skruer udskiftet med rustfrie og meget andet, en sjælden klassiker som står original i det hele, her har du mulighed for at erhverve en “ny” ægte Coronet.
Sælges for kr. 349.800,-